Denis Alibec

Denis Alibec nu mai are nicio ușă deschisă la CFR Cluj iar Dan Petrescu l-a scos din planurile echipei. Kayserisporun Rumen futbolcusu Denis Alibec Yunanistana kiralık olarak verildi.


Fan Denis Alibec Home Facebook

Atacantul a ajuns în Grecia și e aproape de a semna cu Atromitos locul 13 din 14 echipe unde deja a.

. Denis Alibec prezentat oficial la noua sa echipă. Îi mulţumim lui Denis pentru munca depusă în tricoul echipei noastre şi îi dorim multă baftă mai departe în carieră se arată pe pagina oficială de Facebook a. Bogdan Mara directorul sportiv de la CFR Cluj a spus că Dan Petrescu nu se mai bazează pe Denis Alibec din cauza momentelor de indisciplină ale atacantului.

Denis Alibec și-a stabilit viitorul după ce nu a mai intrat în calculele lui Dan Petrescu la CFR Cluj. 29012022 - 1206 Kayserisporun Rumen futbolcusu Denis Alibec Yunanistana kiralık olarak verildi. Sezon başında Romanyanın CFR Cluj takımına kiralanan Denis Alibec devre arası transfer döneminde de Yunanistanın Atromitos takımına kiralandı.

Denis Alibec a semnat un contract valabil până la finelel acestui sezon cu Atromitos urmând ca grecii să-i achite 175 de mii de euro urmând ca restul salariului până la 800 000 de euro să fie completați de cei de la Kayserispor și CFR Cluj. Denis Alibec 31 de ani se pare că este foarte aproape de a-și găsi echipă după ce Dan Petrescu 54 de ani i-a spus că la CFR Cluj nu mai are loc. Alibec Yunanistana kiralandı 29012022 - 1204 Güncelleme.

Süper Lig takımlarından Kayserisporun Rumen futbolcusu Denis Alibec Romanyadan sonra Yunanistana kiralandı. Clubul CFR 1907 Cluj şi jucătorul Denis Alibec au ajuns la un acord privind încetarea colaborării. Süper Lig takımlarından Kayserisporun Rumen futbolcusu Denis Alibec Romanyadan sonra Yunanistana kiralandı.

Kayserisporun Rumen futbolcusu Denis Alibec Yunanistana kiralık olarak verildi. Doar 175000 de euro va primi Alibec de la Atromitos în următoarele șase luni. Din informațiile Pro TV și Sportro atacantul naționalei e foarte aproape să semneze cu Atromitos ocupanta penultimului loc din campionat formație la care a ajuns de curând și Dorin Rotariu împrumutat de Ludogorets.


Denis Alibec


Denis Alibec Club Matches Champions League Qual


Denis Alibec Player Profile 21 22 Transfermarkt


Denis Alibec Wikipedia


Denis Alibec


Denis Alibec Wikipedia


It S Not The Real Alibec Right Now


Denis Alibec Stats Career And Market Value

0 Response to "Denis Alibec"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel